Garažna vrata z osebnim prehodom

 

Vrata za osebni prehod vam omogočajo dostop do prostora brez odpiranja vrat v celoti. Istočasno pomagajo ohranjati toploto v prostoru, ter podaljšujejo življenjsko dobo vrat.

Inovativni pristop ALUTECH zagotavlja zanesljivo delovanje osebnega prehoda v garažnih vratih.

1)Ozki profili okvirov vrat za osebni prehod (40 mm) zagotavlja eleganten in privlačen izgled.

2)Med paneli so plastični sestavni deli, ki zapolnijo prazen prostor med paneli okvira vrat za osebni prehod in zagotovijo zaščito pred ujetjem prstov.

3)Uporaba posebne varnostne opreme, ki preprečuje povešanje vrat za osebni prehod med uporabo. Zagotavlja varno in dolgoročno delovanje garažnih vrat.

4)Na zunanji strani vrat za osebni prehod je strešica, ki varuje prostor pred vdorom vode.

5)Kovinske ergonomske kljuke, ki zagotavljajo varno in dolgotrajno uporabo.

6) Vsa vrata so opremljena z vgrajenim senzorjem, ki zaznava položaj osebnega prehoda v garažnih vratih. Senzor osebnega prehoda izklopi električni pogon v primeru odprtega osebnega prehoda.  

Izbirate lahko med 2 vrstama osebnega prehoda - z nizkim in standardnim pragom. Vrata z osebnim prehodom s standardnim pragom (145 mm) imajo okrepljeno konstrukcijo in so nameščena v vrata večjih dimenzij. Osebni prehod z nizkim pragom (20 mm) znatno izboljša vzdrževanje vrat, ter omogoča prost prehod vozičkov, invalidskih vozičkov in koles. To vrsto osebnega prehoda je možno namestiti na evakuacijske poti.